Premium ulja i maziva
Vrhunska usluga i najpovoljnije cijene
Prolubium d.o.o. | Odmaščivaći
Odmaščivaći
U srcu naftom bogate Moslavine, u 900 godina starom Ivanić Gradu, osnovana je 1974. godine tvrtka IVASIM d.o.o., među prvima u Hrvatskoj, tvrtka za proizvodnju kemijskih proizvoda primarno korištenih u preradi nafte, koja se razvila u modernu kemijsku tvrtku IVASIM d.o.o.

Činjenica da je tvrtka smještena u srcu naftnih polja bila je vodič kroz razvoj proizvodnog programa IVASIM-a. Početno proizvodno usmjerenje bilo je proizvodnja specijalnih sintetičkih maziva i različitih sredstava za odmašćivanje, pranje i čišćenje, namijenjenih organizacijskim dijelovima INE koji se bave pridobivanjem nafte, te rafinerijama i drugim djelatnostima koje to opslužuju.

Proizvodi
Osnovni program IVASIM-a čine sredstva za čišćenje i odmašćivanje. Najpoznatiji proizvodi iz te grupe su: IVASOL-CS, IVASOL-L, IVASOL-LS, IVASOL-BS, IVASOL- DS i IVASOL-50. Za čišćenje zamašćenih vodenih površina, obala mora, jezera i rijeka pogodni su biorazgradivi proizvodi IVADIS-100 i 200 S, koji imaju ekološke oznake “PRIJATELJ OKOLIŠA – BEZ OPASNIH TVARI”. BIOSOL-CS EKO je također biorazgradiv odmašćivač koji ima široku primjenu u industriji.

IVASIM d.o.o. je jedini proizvođač specijalnih sintetskih maziva, sredstava za brtvljenje (npr. SIM-80), montažnih pasta za visoke i niske temperature i pritiske (npr. SIM-821), specijalnih maziva za navojne spojeve (npr. SIM-500). U proizvodnom programu je i autokozmetika (autošampon IVAREX-300, sprej ZOK-40, sprej za lakše paljenja motora u zimskim uvjetima IVASTART, sredstava za pranje vjetrobranskih stakala STAKLOREX 100, 200 i 300, antifriz i dr.). IVASIM d.o.o. proizvodi i sredstva za kućanstvo (Gold, Grilko, Staklo sjaj, Sanitarko).

+385 91 54 55 676
Radno vrijeme od 08 - 16h
vladimir.crnecki@prolubium.hr
Odgovor u najkraćem roku
Dragutina Novaka 6
10255 Gornji Stupnik, Hrvatska
Kontakt informacije
Prolubium d.o.o.
Dragutina Novaka 6
10255 Gornji Stupnik
Hrvatska
Copyright © 2020 | PROLUBIUM D.O.O. | Sva prava pridržana
CORE MEDIA AGENCY LTD