Premium ulja i maziva
Vrhunska usluga i najpovoljnije cijene
Prolubium d.o.o. | O nama
O nama
Prolubium d.o.o. je mlada inovativna tvrtka koja nudi tehnička rješenja i savjetovanje na području tribologije. U našoj ponudi nalaze se renomirani svjetski i domaći proizvođači maziva i srodnih kemijskih proizvoda. Na sve zahtjeve odgovaramo u najkraćem roku i uz besplatnu isporuku za cjelokupni asortiman u roku od 24/48 sati na području cijele Republike Hrvatske. Surađujemo isključivo sa ovlaštenim tvrtkama, proizvođačima i zastupnicima, te jamčimo vrhunsku kvalitetu usluge i proizvoda.

Posebnu pozornost pridajemo očuvanju okoliša kroz implementaciju ekološki prihvatljivih maziva te besplatno zbrinjavamo otpadna (korištena) ulja putem ovlaštenih tvrtki.

Kroz kontinuirano usavršavanje uspješno uvodimo nove tehnologije i pristupe kod svojih korisnika.

Djelatnosti
Nudimo potpuna rješenja za automotiv, gospodarska vozila, građevinske strojeve, poljoprivrednu mehanizaciju, moto program, ulja za brodske i vanbrodske motore, industrijska ulja i masti, tekućine za obradu metala, biorazgradiva i ulja za prehrambenu industriju (NSF H1), te sredstva za čišćenje i odmašćivanje. Certificiranim laboratorijskim analizama pratimo kvalitetu ulja, dajemo preporuke za daljnje korištenje i vršimo procjene rezultata analize ovisno o zahtjevima korisnika. Po vrhunskim cijenama nudimo kompletnu ponudu najnovijih generacija motornih ulja za osobna i gospodarska vozila sa niskim sadržajem fosfora, sumpora i sulfatnog pepela (SAPS) po Euro 5 i Euro 6 standardima.

Misija i vizija
Kroz individualni pristup svakom korisniku optimizirati procese, smanjiti troškove podmazivanja i produljiti vijek trajanja motora i opreme. I time postati vodeći ekspert u distribuciji i uporabi novih generacija motornih i industrijskih ulja i maziva.
+385 91 54 55 676
Radno vrijeme od 08 - 16h
vladimir.crnecki@prolubium.hr
Odgovor u najkraćem roku
Dragutina Novaka 6
10255 Gornji Stupnik, Hrvatska
Kontakt informacije
Prolubium d.o.o.
Dragutina Novaka 6
10255 Gornji Stupnik
Hrvatska
Copyright © 2020 | PROLUBIUM D.O.O. | Sva prava pridržana
CORE MEDIA AGENCY LTD